twosoulsoneheart

Alla inlägg under december 2010

Av twosoulsoneheart - 12 december 2010 21:30

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

 

Jaa, inget särskilt direkt.. Har ju suttit i en bil hela daa'n så det blev chill:

  


* Nyinköpt Sälentröja

* Mjukispukis

* Mysstrumpor med halkskydd

Av twosoulsoneheart - 11 december 2010 21:00

♥ Dag 13 –Fem stycken "jag har"

 

1. Jag har äntligen köpt en Sälentröja

2. Jag har träningsvärk sen jag åkte längdskidor igår

3. Jag har ett stökigt rum (och ja Jenn och Tebbe, det är stökigt, hihi)

4. Jag har inte spytt på flera år

5. Jag har nästan köpt alla julklappar för i år


haha, sådärja!

  



Av twosoulsoneheart - 10 december 2010 20:45

♥ Dag 12 –Fem stycken "jag har aldrig"


1. Jag har aldrig mökat frivilligt i Niklas sällskap

2. Jag har aldrig rökt

3. Jag har aldrig fått ig

4. Jag har aldrig klarat av att sköta mina blommor på mitt rum

5. Jag har aldrig vaknat bakis


  


Av twosoulsoneheart - 9 december 2010 20:30

♥ Dag 11 – Min syster


Min syster, Isabelle - men vi säger alltid Bella, är en snart tjugoårig girl som är helt jäkla galen. Partyprinsessan nr.1

Go' och gla' måste vara hennes motto. Hon är en riktig shoppaholic och inte alls lika ekonomisk som jag. Ja, jag kanske är lite snål och mån om mina pengar, men det är inte hon haha. Hon är alldeles för snäll mot männ'skor ibland, så ja, hon bör tuffa till sig lite tycker jag.. :-) Jag tycker inte vi är jätte lika, inte på utseendet eller personligheten - vi är rätt olika men det har gjort så att vi alltid varit som kompisar. Vi har nästan aldrig bråkat, utan varit sams och jag tror det mycket har att göra med att vi är rätt olika. Till person är hon alltså vääldigt snäll, glad och barnslig/busig. Ja, det låter kanske lite som mig också(barnslig=Malle, haha) men, ja, ni som känner både mig och Bella vet vad jag menar. Hon är väldigt kort, hehe, så jag kan se ner på henne.. Haha, det brukar jag retas med.

Hon har, till skillnad från mig, aldrig varit fjortis till utseendet och det tycker jag är så jäkla coolt- hah :-D


Bella gick BF på Rudbeckianska och jobbar nu på olika dagis och skolor. Busy girl. ;-)


Visste ni att...

* Hon aldrig burit halsband, framtill slutet på 2008/början på 2009? Hon har alltid tyckt det varit "äckligt", vilket har gjort att jag retats och lagt halsband på henne. Haha, schyst syrra.

  


  


Av twosoulsoneheart - 8 december 2010 17:49

 


hörrni...Jag drar till Sälen imorgon och kommer hem på söndag, är inte säker på om jag kommer kunna uppdatera bloggen så ni vet! Annars fortsätter jag med listan på måndag! Vi hörs!

ten

Av twosoulsoneheart - 8 december 2010 17:37

♥ Dag 10 – Favorit ur min garderob

 

Nedan finner ni några av mina favoriter ur min garderob, ftm

 

  

omgjorda linnet

 

  

brallorna

 

  

tröjan

 

   

kjolen


   

omgjorda shortsen


  

omgjorda kjolen


      

tröjan

 

Yeppp, detta var några favoriter ur min garderob ftm

ftm=for the moment, för er som undrade

det jag menar med omgjorda är att jag har gjort om dem, och att de var ett annat slags plagg innan. Vill ni se mer? Titta under kategorin "mina makeoverzz"

Av twosoulsoneheart - 7 december 2010 17:35

♥ Dag 9 – Min tro

 

Jag tror på det jag själv tycker verkar vettigt. Jag är inte religiös av något slag alls, men har heller inte något emot folk som är det. Men eftersom varken jag eller de är mer än människa, så får jag tycka och tro vad jag själv vill, så länge det inte är elakt mot någon.


Jag tror på saker som man kan bevisa, utan bevis kan ingenting vara säkert. Man kan inte döma någon för ett brott utan bevis, eller hur? Jag tror på det forskare bevisar, genom verkliga forskningar och undersökningar. Jag tror varken på Gud eller Jesus, men en sak med övernaturliga krafter som jag tror på är spöken. Nu kanske detta låter som dubbelmoral, detta kan egentligen inte bevisas, om man inte upplever det själv. Jag har gjort det, upplevt saker som inte är vanliga och naturliga och det har inte varit småsaker som att ett glas ramlat nedför ett bord. Utan mer invecklade och oförklarliga saker som jag verkligen inte kan sätta fingret på. Vissa tror på spöken, andra inte, men eftersom jag gör det så hoppas jag ni låter mig tro på det.

Jag kan inte bevisa för er saker jag varit med om, därför förstår jag också att ni kanske tycker jag går emot mig själv, och att ni inte tror på det jag säger. Dock så kan jag bevisa det för mig själv, att underliga saker har uppstått bland annat i mitt hus, eftersom de finns i mitt minne.


Det man kan bevisa för sig själv, och för andra är något att tro på. Så tycker jag :-)

Hööööööörs

  

Av twosoulsoneheart - 6 december 2010 21:47

  

 


   


Whatttupppp dogzzzz?! Haha, snacka om att feting förstöra myskänslan :-)


Nu har jag gjort allt jag planerade att göra idag, så det är check på det. Nu ska jag dra mig ner för att kika på det efterlängtade programmet pensionärsjävlar, hihi. Sen blire sängen för imorgon ska jag vara utvilad! Vi hörs mer imorgon hörrni, hoppas ni fått en trevlig läsning idag.

  

Fick en Hanna Montana chokladkalender av mamma, hihi, söt hon är. Har ni någon slags kalender, eller har ni slutat med det?

Ovido - Quiz & Flashcards