twosoulsoneheart

Alla inlägg under november 2010

Av twosoulsoneheart - 8 november 2010 18:34

    

two pics for your honor

- hehe, fråga mig inte vad det är bakom sista bilden... ;-)

Av twosoulsoneheart - 6 november 2010 14:04

         

Tjenare allihopa! Måste säga att det var en kanondag på bloggen igår, fina kommentarer osv! Yeey   


I alla fall, har krigat igenom motions- samt styrkepasset idag igen. Börjar fan känna mig något starkare och mer uthållig än tidigare. Ain't I a fighter?

Många av er kommer säkert undra varför det är 30 av varje: mage/lår-rumpa/armar, och det är för att de som pysslar med träning dag ut och dag in brukar dela in övningarna i olika set. I ett set kanske man ska göra 10 armhävningar och sedan gå vidare till ett annat set som består av 10 benböj... De brukar rekommendera att man ska göra två eller tre set av varje övning. 10x3=30, därav trettio på alla av mina övningar. Detta ska man upprepa varannan dag för bästa effekt. Men ni vet väl att det tar upp till åtta veckor innan man kan SE resultat? Så hörrni, be patient!


Nu har jag tagit mig en uppfriskande dusch och ska dra mig från datorn för lunch!

Tjingeling!

Av twosoulsoneheart - 5 november 2010 17:36

  

Låt min rubrik tala för sig.

 

Alla gör misstag. Du, jag, Lionel Messi, Paris Hilton osv.

Var inte rädd för att göra misstag, våga gå på tunna trådar. Du kanske får en livserfarenhet tack vare det, positivt eller negativt - det kan man aldrig veta. Jag brukar säga att man i bland ska handla innan man tänker, för om man tänker waay too much så kommer säkerligen saker å ting ta stopp. Vissa som läser detta förstår vad jag tänker på när jag anser att man ska handla innan man tänker. När det exempelvis handlar om någon man tycker om 

Alla trampar snett någon gång i livet, men en sak man ska veta och bära med sig är att man aldrig är ensam om det. Även om man i bland tror det, så är det inte så.

 

Nu ska jag hoppla bort från datorn och titta på 2 fast 2 furious med syrrän.   

Av twosoulsoneheart - 5 november 2010 17:11

Känner ni igen den här känslan då man bara känner sig dryg. Då man försöker hålla sig borta från att smsa någon, men det är så jääkla svårt så man slänger iväg ett sms men får inget svar. Kanske några timmar senare svarar personen, men efter det så tar det några timmar innan svar igen. Däremellan kanske man skickar iväg ett extra för personen kanske missat att man skrivit. Men näe, ändå inget svar.

DÅ känner i alla fall jag mig jäävligt dryg. Det enda jag ville var att smsa med personen, å får antingen en fetdiss eller så har personen helt enkelt inte mobben på sig. Men håller ni inte med mig? Att man känner sig dryyyyyg

 

Aja, nu bjuttas det på två speciella bilder;

   

     

Av twosoulsoneheart - 2 november 2010 16:51

Jag vill flytta hemifrån. Bara ro om mitt eget, tillsammans med älsklingen. Att få slippa det där konstanta "kopplet", att vara så begränsad. Speciellt här på landet. Utan körkort är det oerhört begränsat att bo på landet, sen kommer jag säkerligen bo på landet när jag är äldre, med hundar och kanske får. Först och främst blir det en lägenhet mitt i city med älsklingen. Att få göra precis det jag vill är något jag längtar fruktansvärt mycket efter. Att få bestämma hur jag vill ha det hemma kommer kännas stort för mig. Oj nu låter det som Niklas inte kommer få bestämma något alls, jodå det kommer han få... Men visst jag kan det där liiite bättre tror jag   Näärå, vi har väldigt lika smak i vad vi tycker är snyggt samt mindre snyggt - så det är väl suvve??


Aja, nu är det ett antal år tills jag har möjlighet till att flytta hemifrån. Och ja, mycket kan hända under de åren.. Men jag tror i alla fall på Niklas & min kärlek så jag vågar prata om framtiden, angående oss. :)


  

Damn vilken snygg kille jag har..

Å när var detta? År 2009 tror ja.. Och sedan 2008 har vi hållt ihop, i snart 2 och ett halvt år..


Anyway, längtar ni tills ni får flytta hemifrån? Eller har du kanske redan gjort det, hur kändes det?

Av twosoulsoneheart - 2 november 2010 14:04


Lyssnar vanligtvis inte på EMD eller liknande band. Men när 3 vackra pojkröster gör en fantastisk cover på en tyng låt så går det ju inte att hålla sig borta från att lyssna.. Ni håller väl med om att de veeeeeerkligen gjorde denna bra???


What is Love påminner om

sommar'n 2010

Night at the Roxbury

och på Bertsson själv, hehe..


Av twosoulsoneheart - 2 november 2010 13:03

Detta händer när jag är hemma. Ensam. Och har tråkigt.

            

"I'm not photogenic, but I just love taking pictures"

Ovido - Quiz & Flashcards